Instalacions de Poliesporitu Safa - Horta


Piscines Climatitzades

·Piscina gran:

25 mts x 12 mts (fondària mitjana de 2mts)

Temperatura: 29º C·Piscina petita d’activitats:

10 mts x 6 mts (fondària mitjana 0,60mts)

Temperatura : 32’5º CDisponibilitat Piscina Gran


Disponibilitat Piscina Petita

Pista Poliesportiva

Disposem d’un pavelló cobert de 900 m2, amb 6 vestidors per grups o equips. Pista reglamentària on es poden realitzar partits de bàsquet, mini-bàsquet, handbol i futbol sala. Apte per realitzar tot tipus d’actes i esdeveniments.

Sala de Cardio

La nostra sala de cardio disposa de 100 m2, està totalment equipada amb màquines cardiovasculars (bicicletes horitzontals i verticals, el·líptiques, cintes, rems...) i gaudeix d’una petita zona per realitzar estiraments i exercicis.

Sala de Fitness

La nostra sala de fitness disposa de 110 m2, està totalment equipada amb màquines per treballar els diferents grups musculars i gaudeix d’una zona de pes lliure.Sales d'Activitats Dirigides

Disposem de 3 sales per realitzar les més de 80 activitats dirigides al llarg de la setmana. Són amplies, lluminoses i ben climatitzades, equipades amb tot tipus de material fitness i una d’elles es destina al SpinSafa.- Sala 1 de 150 m2.

- Sala 2 de 74 m2.

- Sala Carpa de 107 m2 + vestuari.

Solarium i Piscina Exterior

Relaxa’t i bronzeja’t en la nostra zona exterior equipada amb hamaques, dutxes i una piscina per refrescar-te. Només obert en temporada.

Vestidors Abonats

Disposem de 2 vestidors d’ús exclusiu per socis/es, amb dutxes de cabines individualitzades i on disposaràs de taquilles d’ús puntual amb encadenat.

També disposem del servei de taquilles de lloguer.

Vestidors Escolars

Disposem de 4 vestidors exclusius per l’ús infantil (escolar i extraescolar). Aquests vestidors a partir de les 18:30, passen a disposició dels socis.